Lite smånyheter!

Under september hoppas vi komma igång med dikesrensning och grävning på Vesterbergs väg. Det kommer att bli en hel del massor som ska köras bort. Detta kostar mycket pengar. Därför kommer det att läggas ut en del vid rondellen och busshållplatsen vid Mälbyviken. Men det kommer säkert att bli över. Därför får du gärna höra av dig till styrelsen om du behöver någon fyllning till din fastighet. Fyllningen består av s.k. grässvål och vanlig jord och givetvis helt gratis inkl.frakt.

Nu är nya digitalskylten igång vid Sktäddartorpsvägen 10. Denna är kopplad till el-nätet och kommer inte , som den andra, att tas bort under vintern.

Det tredje vildsvinet har nu blivit påkört på Mälbyvägen och och några har också blivit skjutna. Men det finns åtskilliga kvar. Vi tror det är två stammar bestående av ca 20-25 grisar i vardera. En stam håller till i skogarna neråt Annerovägen. Den andra norr om Vesterbergs väg.

Vi har påtalat till kommunen att uppgrävningarna vid Skräddartorpsvägen 10 och Oxelvägen 6 måste återställas omgående. De har legat öppna flera månader.

Vår hemsida www.mälby.com kommer att få lite modernare utformning inom kort. Bl.a. ska foton kunna läggas in.

Den 21 aug kommer en husleverans till Åsvägen 48. Denna består av fem trailers på 24m samt en stor mobilkran. Leveransen sker Mälbyvägen/Åsvägen/Päronvägen och beräknas ta fem timmar. Lasten är 4,30 m bred och 4,50 m hög. Trafiken kommer att påverkas under dessa timmar.

Våra s.k. vägbumpers flyttas, av någon ambitiös person, under nätterna till ställen där vi inte lagt ut dem. Glädjande nog har dock en bumper som försvann förra året, nu dykt upp igen