Tidigare inlägg från Ordförande, nu med foto

Till att börja med, vill jag tacka för förtroendet att ha blivit vald till ordförande i Mälby SFF. Det känns som ett spännande uppdrag och jag skall göra mitt bästa för att vara en bra ordförande. Det är också mycket skönt att Åke Lindmark som de senaste 17 åren så förtjänstfullt varit ordförande i föreningen, finns kvar i styrelsen och kan agera som mentor för mig, tills jag blivit "varm i kläderna".

Vill i detta sammanhanget passa på och berätta lite kort om mig själv.

Huset där vi bor förvärvades genom köp den 2 februari 2015. Jag kallar det "Paradiset", för det är så det känna att bo här i Mälby. Bor gör jag här tillsammans med min man, Thomas Löjdquist och våea Afghanhundar Franz och Pamela. Många har kanske sett oss när vi är ute på hundpromenader i och omkring Mälby. Vi åker en del på hundutställningar som är ett av flera intressen.

Jobbmässigt är jag egen företagare och driver ett konsultbolag som heter Boyductus AB. Jag gör oberoende revisioner (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) på uppdrag av ett revisionsorgan som heter Scandinavian Business Certification. Företagen som jag reviderar är både stora och små och finns framför allt i Norden. Det blir en del resande, men erbjuder också en hel massa roliga upplevelser.

Barnen är vuxna och utflugna, men titt som tätt har vi dem hemma på besök i "Paradiset". Räknar vi ihop dem så är de fyra till antalet och finns lite varstans i Sverige. 

Det finns en häst också som hör till familjen, men han bor i Gunnarskäl intill Folkesta. Således blir detta ett annat intresse. Golf, båt, hus, hem och trädgård (det sist nämnda även om det inte syns...) är också fritidssysselsättning som verkligen är kul när det finns tid över.

Nu vet ni lite om mig. Som jag sa inledningsvis, skall jag göra mitt bästa för att vara en bra ordförande. Finns det funderingar är all välkomna att höra av sig.

Vänligen

Susanne Boy - Löjdquist